Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Wednesday, December 22, 2010

::Happy Birthday to ME::

Bersamaan 14 Muharram 1432/20 December 2010

Happy Birthday to Me, diam x diam dah 25tahun dah aku ni..Alhamdulillah, dengan limpah kurnia dari Allah, aku masih lagi mampu bernafas di dunia ini..Kepada yang wishkan di facebook aku(ice_june19@yahoo.com) metachih ek..
  • Dikesempatan ni aku nak mengucapkan sekalung penghargaan jutaan Terima Kasih buat Mak tercinta Puan Zarina Din yang bersusah payah melahirkan aku pada tarikh ini, bersusah payah mengandung, melahirkan, menyusukan dan menjaga aku sehingga sehingga umur sebegini..Rasa tak terbalas jasa mak..Ya Allah jadikanlah Mak seorang Wanita yang sgt kuat dan tabah...
  • Celebration???Ermm tahun yang Menggembirakan aku..Mane x nya Double Celebration tu iaitu Engagement Day(19Dec2010) and Birthday(20Dec2010) haaa ni nak bgtau ni, dgn agak terkejutnya kwn2 opis buat surprise,aku pon xtau coz masa celebrate tu blom lagi My birthday, saje diaorang sambut awal coz sume dah nak cuti..dat day pon aku dah start cuti untuk wat preparation for Majlis Bertunang. Dalam masa yang sama bukan aku sambut seorang tapi ber3 with Aizat our Office boy and Mr Loi our Senior Account..After engagement Day family plak bwk g mkn KFC celebrate kat situ so esoknya plak with My Fiancee Yum Yum at Secret Recepi..
Ni pixca masa Celebrate kat opis
    TerKezut i tau..Aizat plak coVer macho..huhhh
    Menu:
    TiraMisu Cake
    Bihun Goreng
    KFC
    Air Bancuh Sendiri
    Hehe
    After Mkn 
    Pose 1
     Pose ke2
    Pose Menggoda
    Hamik ko Gila Pose
    Aksi Terlampau
    Birthday Girl
    Dikelilingi Dayang-dayang Marina Island 
    Hahahahaha
    Korang Buat Aku Happy
    Segala Kegembiraan Dikongsi Bersama
    Were are Frendz Forever
  • Azam Tahun Baru ??? jeng jeng jeng...Aku nk KAWIN...tahun ni nak jadi insan yang lebih baik dari tahun2 sebelumnya dan menjadi Anak yang Solehah,Kakak yang baik hati,Kawan yang Setia dan Wanita yang berjaya didunia dan diakhirat.Malah sentiasa diberkati dan dimurahkan rezeki selalu..Ya Allah engkau makbulkanlah permintaanku ini..Amin 

7 comments:

Zur@ZaRi said...

aminnn.... moga impian akan termakbul...
happy besday=))

ceQ`Julia said...

Tq Tq Tq...

Mr. Swift said...

Hey follow me back! :)

http://negative46.blogspot.com/

cik helena said...

kita sebaya! selamat hari lahir! :)

ceQ`Julia said...

Thanks dear..

raudhah said...

salam julia, thanks folo saya. Saya folo kamu smula yer. OK?

hmm..BTW, selamat hari lahir ye. Smoga berbahagia. Amin.

ceQ`Julia said...

Thanks raudhah folo saya...

Voting

Top Members

Family

Family