Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Friday, December 3, 2010

Family Days

Hari Keluarga Komunikasi Perak
12-14 November 2010

Setiap tahun Cawangan Komunikasi Polis Perak akan adakan Hari Keluarga, mcm tahun lepas aku tak dapat join..So tahun ni tak nak la lepaskan peluang ni..Bertempat di Kem Tok Sakah, Teluk Senangin selama 3hari 2mlm mcm2 aktiviti santai yang kami lakukan..Seramai 200org mengikuti program ni..Aktiviti yang dilakukan seperti:
                              Bersukan
                                      *
                              Pertandingan Karaoke
                                      *
                              Treasure Hunt
                                      *
                              Berkhemah
                                      *
                              Menjala Ikan

Yang bestnya Sepetku pun tak lepaskan peluang utk sama2 turut serta Family Day ni,tu la yang aku pun sanggup apply cuti,coz my Tayunk ade skali..hehehe..
Pixca kat atas tu first day aktiviti iaitu Pertandingan Bola Tampar Lelaki...fuYooo mcm tak sangka plak Team Abah n Sepet leh Juara cayalah..

Mertua VS Menantu
Hahahaha
Klakau klakau
Hari kedua..pagi2 lagi kami dah mulakan aktiviti, yang sygnya kami tak join Treasure Hunt coz bgn pg lambat...ermmm sume syok tdo..
Abah n sepet masuk pertandingan Tiup Gula2 dlm tepung, tu sebab muka masing2 dah mcm hantu Cina..Abah kalah sbb Gigi depan dia takde so dia takleh gigit Gula2 tu..Tapi sepet dapat No 3 ermmjadi la...
Kiri Kanan Kiri Kanan
Ape Yang Penting???? Kerjasama....
hahaha sape tau lagu ni..
Sukan ni aku n mak masuk...
Lelaki plak..abah n sepet 1 geng  mcm tak sangka kami dpt no 2. 



No comments:

Voting

Top Members

Family

Family