Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Friday, December 24, 2010

Gulliver's Travels

Kalau kuar citer baru kat wayang ni la terketek-ketek nak pg tgk..Dgn sape lg pegi with En.Tunang la MySepet tu..Malam tadi pg tgk Gulliver's Travels tapi tak merasa pkai spek 3D sbbnya Cinemas kat sni takde 3D..
Rasa-rasa citer ni leh bagi 3 Bintang kot,bukan tak best tapi ada part yang kelam kabut la...Kalau travels skali pun takkan la sampai ke Segi 3 Bermuda sorang-sorang plak tu..Tak ke bahaya tempah maut namanya,Nasib badan ler sesat kalau mati ???..Wsalam la jawabnya..Yang bestnya filem ni memang fun,pada sape2 nak ilangkan TENSION yang tgh serabut kepala otak tu bleh la pg tgk ye..Ada gak la part-part yang sengal tapi sgt ler klakar..
p/s: so tgu ape lg pegi tgk yer...Semoga Terhibur ..

No comments:

Voting

Top Members

Family

Family