Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Tuesday, March 1, 2011

Sunday Rumba...Bersama Kembar Siang


Jeng Jeng Jeng
Korang dah tgk citer ni ke blom..
Last week aku dan incik tunang(Sepet) tetiba beria nak tgk citer ni,hahahaha...
Yang paling excited si sepet la, dia ckp citer ni klakar gler..
Filem Kembar Siang ni filem komedi terbaru terbitan Metrowealth Movie Production Sdn Bhd yang diarahkan oleh Hatta Azad Khan dan diterbitkan oleh David Teo. Filem Kembar Siang ini mengandingkan bekas Hero Remaja iaitu Kamal Adli bersama dengan pelakon wanita popular iaitu Intan Ladyana serta beberapa pelakon komedi veteran.
ni nak citer skit SINOPSISnyer
KEMBAR SIANG menceritakan tentang kehidupan AWAL dan AWI sepasang kembar seiras. AWAL abang dan AWI adik. AWAL normal tetapi AWI sedikit terencat dan lurus bendul kerana pernah mengalami demam panas. Tetapi AWI mempunyai daya ingatan dan kemahiran mengira yang luarbiasa dan sering memberi tuisyen kepada MAZLI dan IZAN, anak sekolah yang sering menemaninya. AWAL dan AWI mewarisi rumah dan kedai runcit peninggalan arwah bapa mereka HAJI SABRAN. Pengurusan kedai runcit itu dilakukan oleh mereka berdua: AWAL jadi bos dan AWI jadi pekerja. Kedai runcit AWAL dan AWI mempunyai saingan dengan sebuah lagi kedai runcit di seberang jalan milik PAK DIN DUDA.
xnak citer pjg2 korang gi layan sendiri..
tapi nak bgtau diawal citer mmg bosan aku siap lelap lg,
agak2 dah nak dekat habis baru la ade lawaknyer sikit..
ermmmm SIKIT je la.....
Layanzzzzzzzz

No comments:

Voting

Top Members

Family

Family