Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Tuesday, March 1, 2011

I like....

Firstly aku nak say tanx to make-up artist Diyana Shukor
coz display pixca makeup n dress wedding intan 
Bagi bakal pengantin macam aku yang masih tercari dan mencari 
pakaian yang untuk dipakai dihari bahagia nanti at least dapatlah 
dikurangkan pening kat kepala ni..
serious......aku suker giler baju dia n make up
nak tau sape Fashion Designer dress ni...
haaaa terjah kat sini Nik Erwan Roseli
Cantik tak u olllll???

4 comments:

Hanis MY said...

cantikkkkk sgttttt..yg dah kawen ni pun terasa nak pakai baju wedding lagi skali hik2...

The Giveawaystuff said...

wa punya bj kawin smua buat sendiri...so now stil bleh belek2 bj tu..
nak tgk camne rupa bj wa g kat blog yg lg 1 tu...under kswsk

ceQ`Julia said...

alaaaaa...dah kawin pun boleh pakai juga,just tgkap gambar jer...jadi la..

ceQ`Julia said...

Tanx wa..ok saya akan terjah blog awak tu...

Voting

Top Members

Family

Family