Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Wednesday, March 23, 2011

Jaguh Kampung di Pantai Marina


Hola Hola Hola......
Salam u all....wahhhh rindunyer dah lama tak berblog ni...korang semua shat?
Ingat tak pasal rancangan realiti Pertandingan Memasak Jaguh Kampung
yang ceqju cakap nak post tu...Haaa ni nak story skit ni...
Mcm biasa every weekend kalau takde hal ceqju memang kena kerja..so that weekend 5-6 March 2011 lepas memang happening la kat Marina Island ni coz ade program yang buat ceqju tak kering gusi gelak tgk diaorang shooting...dgn berbekal camera di tangan ape lagi...jom layan gambar yang ade...zasssssssssss
Mr Onn auww and Mr Azlan(Marina Island Cheff) 
si rendang dan si lonjong
 Kak Ogy n Me
Jaguh Kampung akan bersiar di saluran 105(Astro Prima) setiap hari sabtu jam 7.30 malam bermula 26 Mac 2011. Rancangan ni akan digamatkan oleh Kak Ogy dan pasanganyer Jaafar Onn.Kalau korang tahu Juara Jaguh Kampung akan membawa pulang wang tunai sebanyak RM30 ,000 pehhh banyak tuh...So jgn lupe ye saksikan rancangan yang boleh buat korang jd kepoh gelak terbahak2 tgk gelagat peserta dan juga pengacara...

 makan time..

 aksi gedik santai..
 peace.....wahhh jadi penyokong pun takpe la dapat interprame..
Disebalik program..
Jangan lupa tonton yer..

3 comments:

Bio Aura RM650 said...

Salam singgah, wah bestnya bergamba ngn kak oggy.. nice blog ;)

ceQ`Julia said...

thanks...

kuccieda said...

tumpang lalu nak promote
http://kuccieda.blogspot.com/2011/03/wajib-baca.html

Voting

Top Members

Family

Family