Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Saturday, March 5, 2011

Birthday Celebration...

hye hye hye u ollss..sihat semua???tak sihat mkn ubat yer..

ceq'ju dtg keje arini tak boring tau, bukan ape kat opis ade celebrate birthday kwn2..
pastu plak ASTRO ade wat shooting kat Marina Island ni, iaitu rancangan realiti Pertandingan Memasak 
JAGUH KAMPUNG yang akan disiarkan pada 26 Mac di astro Prima.
Hos rancangan ni adalah Kak Ogy dan jurinya Jaafar Onn..
taknak citer panjang2 meh layan pixca Birthday Celebration Kami...

BluebeRRy cAke yang sangat lazat untuk:
Vsnnie
tgk tu berebut2 nak potong yer...kesian kat kak wawa yang tak dapat nak celebrate birthday dia skali..
 Happy Birthday to kak wawa jugak yer..
 Besday gurl n ratu pose..
 kaMi enjoy...(kata mereka)


 Esok kita sambung tgok ape yang berlaku disebalik shooting Astro Prima plak yer...
Luv u olll....

5 comments:

Mama Zharfan said...

salam ziarah


nak menang purse clarks ori? jom vote!

wawa said...

sadissnyer...xper,xder rezeki!

eiyra'z said...

salam..
sy dah follow awk..jgn lupa follow sy balik yer.. :)

sepatu_Kaca said...

lg pic lain mana??

ceqjulia said...

sepatu_kaca:pic lain lagi tgk kat magnia tau

Voting

Top Members

Family

Family