Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Tuesday, March 29, 2011

Fisrt Week otw ke Kelantan

Hi korang...neway sory sgt2 agak lame gak la ceqju tak update blogkan...bukan tak rindu kat korang tapi masa tak mengizinkan,last 3week kan ceqju ade bgtau sibuk pasal attend my uncle wedding..pehhh memang penatkan kenduri kawin ni..nak plak bini paksu ni org kelantan so dapat la kami rumba2 kesana...yeahhhh rasa happening gak la coz sepet n adiknya zairy folo skali..jom layan pixca kami otw kesana..
 tgk tu ceqju diapit 3 lelaki....(myuncle,incik tunang and bakal adik ipar-zairy)

 masa ni kami agak teruja yang teramat2 sgt tgk keindahan ciptaan Yang Maha Esa di Tasik Banding,Gerik...
cadangnyer nak bgambar lebih,tapi terbantut coz hujan lebat..
jadi ini je yang jadi kenangan
Next n3 tgu pixca di kelantan plak yer
zassssss

2 comments:

sis^widda said...

tu dia sakan noh depa bergambaq!!!!

fara yasim said...

klantan=)

Voting

Top Members

Family

Family