Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Thursday, February 3, 2011

mOOd:::hOhOhOLiday...

Hye u all..harini ceq`ju tak nak citer panjang, nasib baik dpt curi masa skit nak BW...so sepertimana harini u all sume cutikan sempena Chinese New Year 2011, tapi ceq`ju kena keje... uhhhhh sedih...apeleh buat dah name pun keje...Tapi takpe esok ceq`ju plak cuti,..Nak kemane??? ceq`ju dan incik tunang bersama keluarga,kami sume akan menjelajah Negeri Pahang...Insyallah balik nnt ceq`ju akan update citer best2 n pixca2 yang vagadavas untuk korang  share ek..
Sebelum tu ceq`ju nak ucapkan Happy Chinese New Year buat semua sahabat2 ceq`ju yang beragama buddha..Wish yours Happy Prosperous New Year...
Buat u all sume Happy Holidays....

2 comments:

Fieza79 said...

puas la haitu bercuti sempena CNY...rata2 gi jenjalan sana sini hehee

ceqjulia said...

A`ah puas sgt...ni pun xsempat nak upload pic lg...

Voting

Top Members

Family

Family