Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Saturday, January 15, 2011

" JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish"

Salam Semua..
Firstly nak say TQ buat Cik Aish yer..
coz
sudi jemput ceq`julia join contest ni..
Sebenarnya ceq`julia takde ade adik perempuan/lelaki yang comel loteh tu..
Tapi disebabkan boleh letak pic sdara/spupu/ @ sekaitan dgn kita..
So dgn exited nyer ceq`julia tak nak lepaskan peluang ni trus call my aunty bgtau nak masukkan pic anaknyer iaitu  myCousin untuk contest ni.. 
Korang sume jgn lepaskan peluang
Join skali yer...Click kat bwh ni

Nama : Mohd Azim B. MasAdil
Umur : 2Tahun 8bln
Tarikh Lahir : 15-5-2008

Mangsa Tag ceq`julia:

2 comments:

Iryd and Pitt's little diary said...

hi...i dah follow u back..thanks sbb singgah blog saya..mcm best je contest ni..gud luck!

ceQ`Julia said...

Tanx..rajin2 ler singgah yer..

Voting

Top Members

Family

Family