Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Tuesday, March 29, 2011

Fisrt Week otw ke Kelantan

Hi korang...neway sory sgt2 agak lame gak la ceqju tak update blogkan...bukan tak rindu kat korang tapi masa tak mengizinkan,last 3week kan ceqju ade bgtau sibuk pasal attend my uncle wedding..pehhh memang penatkan kenduri kawin ni..nak plak bini paksu ni org kelantan so dapat la kami rumba2 kesana...yeahhhh rasa happening gak la coz sepet n adiknya zairy folo skali..jom layan pixca kami otw kesana..
 tgk tu ceqju diapit 3 lelaki....(myuncle,incik tunang and bakal adik ipar-zairy)

 masa ni kami agak teruja yang teramat2 sgt tgk keindahan ciptaan Yang Maha Esa di Tasik Banding,Gerik...
cadangnyer nak bgambar lebih,tapi terbantut coz hujan lebat..
jadi ini je yang jadi kenangan
Next n3 tgu pixca di kelantan plak yer
zassssss

Wednesday, March 23, 2011

Jaguh Kampung di Pantai Marina


Hola Hola Hola......
Salam u all....wahhhh rindunyer dah lama tak berblog ni...korang semua shat?
Ingat tak pasal rancangan realiti Pertandingan Memasak Jaguh Kampung
yang ceqju cakap nak post tu...Haaa ni nak story skit ni...
Mcm biasa every weekend kalau takde hal ceqju memang kena kerja..so that weekend 5-6 March 2011 lepas memang happening la kat Marina Island ni coz ade program yang buat ceqju tak kering gusi gelak tgk diaorang shooting...dgn berbekal camera di tangan ape lagi...jom layan gambar yang ade...zasssssssssss
Mr Onn auww and Mr Azlan(Marina Island Cheff) 
si rendang dan si lonjong
 Kak Ogy n Me
Jaguh Kampung akan bersiar di saluran 105(Astro Prima) setiap hari sabtu jam 7.30 malam bermula 26 Mac 2011. Rancangan ni akan digamatkan oleh Kak Ogy dan pasanganyer Jaafar Onn.Kalau korang tahu Juara Jaguh Kampung akan membawa pulang wang tunai sebanyak RM30 ,000 pehhh banyak tuh...So jgn lupe ye saksikan rancangan yang boleh buat korang jd kepoh gelak terbahak2 tgk gelagat peserta dan juga pengacara...

 makan time..

 aksi gedik santai..
 peace.....wahhh jadi penyokong pun takpe la dapat interprame..
Disebalik program..
Jangan lupa tonton yer..

Thursday, March 10, 2011

Buzy

Salam u oll..
Sory yer this 2 week,me busy sgt2...wat preparation for my uncle wedding..kesian plak kat dia nak tanggung sorang2..so dengan rela hati me turun padang with family bergabung tenaga..esok me akan berangkat ke Kelantan for akad nikah my uncle, and next week sebelah lelaki, so my family side...after selesai sume ni me akan update my blog yer,siap dgn citer pasal Jaguh Kampung skali.....n pada my new follower tguu yer nnt ceQ`ju akan folo u oll balik..daaaa luv u....

Saturday, March 5, 2011

Birthday Celebration...

hye hye hye u ollss..sihat semua???tak sihat mkn ubat yer..

ceq'ju dtg keje arini tak boring tau, bukan ape kat opis ade celebrate birthday kwn2..
pastu plak ASTRO ade wat shooting kat Marina Island ni, iaitu rancangan realiti Pertandingan Memasak 
JAGUH KAMPUNG yang akan disiarkan pada 26 Mac di astro Prima.
Hos rancangan ni adalah Kak Ogy dan jurinya Jaafar Onn..
taknak citer panjang2 meh layan pixca Birthday Celebration Kami...

BluebeRRy cAke yang sangat lazat untuk:
Vsnnie
tgk tu berebut2 nak potong yer...kesian kat kak wawa yang tak dapat nak celebrate birthday dia skali..
 Happy Birthday to kak wawa jugak yer..
 Besday gurl n ratu pose..
 kaMi enjoy...(kata mereka)


 Esok kita sambung tgok ape yang berlaku disebalik shooting Astro Prima plak yer...
Luv u olll....

Thursday, March 3, 2011

Ting Tong Sudah...

Hye u oll...
Nak tanya la u oll sume ada tak hari yang paling membosankan masa tgah keje/study..
pastu mula la dok pikir nak buat menda2 yang diluar jangkaan...
tapi jangan la plak korang bosan punyer pasal g bunuh diri...
ehhhhhh tak patut tak patut...
Disebabkan harini hari yang membosankan aku..
meh layan skit pic muka org tgah bosan...


HAMIK kau...


Wednesday, March 2, 2011

Selamat Hari Jadi to Acik.....

2nd March 2011
Harini merupakan Hari Jadi myAunty (Acik Lia..)
Wish u Happy Birthday..
Semoga dipanjangkan umur
Dimurahkan rezeki
Hendaknya.......
Ermmm disebabkan kami ni jauh so just wish dalam blog..
Love u so Much Acik...
Ni la orgnya...
Jenuh cari gambar so ni yang dapat,bergambar bersama anak2 beliau semasa Majlis Pertunanganku..

Tuesday, March 1, 2011

CONTEST I LOVE RED

Red....Red....Red....
wahhhh sape tak suke warna merah ni...
Warna ni kira dikategorikan warne pebret aku gak la...
Tanx to YANA
coz anjurkan contest ni....
KORANG click je kat banner klu nak join yer..
Tarikh Tutup: 31 March 2011

Ni pixca yang dipertaruhkan....

 Mangsa Tag:

"Posing With Ur Love One - Giveaway"

Cepat2 join GA ni
Masih belom terlambat
Tarikh Tutup 31 March 2011

Hadiah Menarik Menanti Anda...
Hasil Gabungan Tenaga :
Korang Click kat BANNER klu nak join yer !!!

Jangan Lepaskan Peluang...

I like....

Firstly aku nak say tanx to make-up artist Diyana Shukor
coz display pixca makeup n dress wedding intan 
Bagi bakal pengantin macam aku yang masih tercari dan mencari 
pakaian yang untuk dipakai dihari bahagia nanti at least dapatlah 
dikurangkan pening kat kepala ni..
serious......aku suker giler baju dia n make up
nak tau sape Fashion Designer dress ni...
haaaa terjah kat sini Nik Erwan Roseli
Cantik tak u olllll???

Bila camera ditangan..

 Meh Layan pixca bila camera bila camera ditgnku...
 Sepet yang terpaksa senyum setelah dicubit..

Sunday Rumba...Bersama Kembar Siang


Jeng Jeng Jeng
Korang dah tgk citer ni ke blom..
Last week aku dan incik tunang(Sepet) tetiba beria nak tgk citer ni,hahahaha...
Yang paling excited si sepet la, dia ckp citer ni klakar gler..
Filem Kembar Siang ni filem komedi terbaru terbitan Metrowealth Movie Production Sdn Bhd yang diarahkan oleh Hatta Azad Khan dan diterbitkan oleh David Teo. Filem Kembar Siang ini mengandingkan bekas Hero Remaja iaitu Kamal Adli bersama dengan pelakon wanita popular iaitu Intan Ladyana serta beberapa pelakon komedi veteran.
ni nak citer skit SINOPSISnyer
KEMBAR SIANG menceritakan tentang kehidupan AWAL dan AWI sepasang kembar seiras. AWAL abang dan AWI adik. AWAL normal tetapi AWI sedikit terencat dan lurus bendul kerana pernah mengalami demam panas. Tetapi AWI mempunyai daya ingatan dan kemahiran mengira yang luarbiasa dan sering memberi tuisyen kepada MAZLI dan IZAN, anak sekolah yang sering menemaninya. AWAL dan AWI mewarisi rumah dan kedai runcit peninggalan arwah bapa mereka HAJI SABRAN. Pengurusan kedai runcit itu dilakukan oleh mereka berdua: AWAL jadi bos dan AWI jadi pekerja. Kedai runcit AWAL dan AWI mempunyai saingan dengan sebuah lagi kedai runcit di seberang jalan milik PAK DIN DUDA.
xnak citer pjg2 korang gi layan sendiri..
tapi nak bgtau diawal citer mmg bosan aku siap lelap lg,
agak2 dah nak dekat habis baru la ade lawaknyer sikit..
ermmmm SIKIT je la.....
Layanzzzzzzzz
Voting

Top Members

Family

Family