Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Monday, February 14, 2011

CHINTA SALUN RAMBUT

hye u oll..
Harini 14 Febuari 2011
tapi n3 aku bukan nak bercerita pasal V.Day okey..
say NO NO NO to V.Day
sape tak kenalkan pelakon ni Fasha Sandha..
wowwww
Hari ni adalah hari pelancaran Hair Salon milik Fasha sendiri..
Salon tu diberi nama CHINTA???
ape maksud disebalik nama chinta tu ek?
Pastu plak kenapa dia nak lancarkan salon tu pd 14Febuari iaitu sempena hari kekasih ek?
CHINTA dan KEKASIH?mcm ngam je kan...
Neway Good Luck for u Fasha..
Semoga anda lebih success dgn karier dan jugak bisnes..
jom layan pixca Chinta Salon 






Sunday, February 13, 2011

"1st GiveAway by AnnaLeeya's Family"

jom join skali..
click je kat banner tau..

FARA FIRST GIVEAWAY!!!!!

 yeahhhhh PEACE NO WAR
koRang sume join skali tau
click je kat Banner tu..
Mangsa Tag

Aku Jadi Adik

Pejam celik pejam celik dah nak pertengahan bulan 2-2011 kan..
Uissshhh masa cepat betul berlalu, dah 26tahun aku ni dah tunangan org pon..
mcm x percaya plak.
tapi kalau g mane2 org ckp aku ni mcm budak2 yeker???(tongkat dagu mata tgk atas)hahaha
ckp pasal budak2 ade 1 Part aku nak citer..
ni masa Pembukaan Tesco di Seri Manjung...
biasalakan mane2 tempat pon klu ade je kedai2 @ supermarket baru buka sume nak serbu
termasuklah aku...masa aku pegi tu hari ke3 pembukaan pg pun dgn mak abah..
masuk2 je mak aihhhh manusia...naik pitam aku dibuatnyer..punyer la ramai..
al-Kesahnya......................
mak n abah kalut2 nak buat membership card,dah lar beratur panjang...so teruskan jer la..berbalik pada citer budak2 td yer...
tiba turn aku nak daftar:::::meh baca perbualan aku n budak tesco yang jaga kaunter pendaftaran hehehe

Budak Tesco: Adik nak daftar membership ker?
ceQ'julia(Aku): a'ah...
Budak Tesco: Mcmni la....adik guna jer card mak and ayah adik yer(masa tu mak n abah dah daftar dah,aku last sekali)
ceQ'julia:(Aku): Lor kenapa plak???
Budak Tesco: Membership Card hanya untuk 18Thn keatas sahaja,tak cukup umur tak leh buat dik..
ceQ'julia(Aku): ha??? 18thn keatas jer?takpe la saya nak buat jugak.....(tak ckp byk aku amik ic trus bg kat dia,waktu nak pass kat tgn dia, dalam hati ni gelak kaw2 punyer...)
Budak Tesco:(waktu dia tgk ic)Ya Allah...malunyer saya kak...umur akak dah 26thn sebenarnya???saya mintak maaf kak saya tak sepatutnya cakap mcm tu td, akak sepatutnya panggil saya adik saya baru cukup 18thn kak..
ceQ'julia(Aku): tu la dik len kali tanya la dulu..nasib baik akak rilex jer klu org lain tadi,akak xtau la kompom adik kena marah kot..

moral of the story::selidik seseorang tu dlu jgn main redah jer...
  ::::::::::::::::hamik ko setepek dapat malu..lepas ni kompom nampak aku lari..

Kadang2 bagus jugak org nilai kita muda,yang penting hati baik,jangan jadi orang jahat rugi.. hehehe....blagak plak aku xnak ngaku dah tua..Yang penting nyah mySepet tu x anggap pun aku budak2...yelah mane x nyer kami ni sama2 
...Happy Go Lucky..

Jalan-Jalan...

CNY baru ni ceq'ju lambat update citer..so n3 kali ni nak 
citer skit kemane cuti ceq'ju with incik tunang n fmly..
actually pixca tak byk coz perjalanan kami dari perak ke pahang 
amik masa bukan main jauh lg..so ape ceq'ju buat dalam kete??
zzzZzzzzzZZZZzzzzZzzzz TIDO >>
cdgnYer nak ler snaP sane siNi...
taPi.........
mate ni takleh tahan kalau jalan jauh..

jom layan pixca yang semPat di sNap yer..
time nak menuju ke rumah kenduri kawin 
Jengka 19,Pahang
serioussssssss
jauh gler..
tapi maintain carGas
peace dLu mak..
mySepet & Mom
sePet with new Frogskin
korang berminat????
haaaa nak beli??
 Nama saya Natasya..panggil jer Acha..
wahhh glamor...
si kenit ni pun folo gak,tapi klu xde dia kompom kami sume boring...
Habis Sudah.....

Friday, February 11, 2011

SMILE CONTEST !

click Banner kalau nak join yer..

Yeahhhhh ceQ'ju join contest pulak..
 Inilah gambar yang dipertaruhkan
KATEGORI SENYUM PALING MANIS

mangsa TAG:


Thursday, February 3, 2011

mOOd:::hOhOhOLiday...

Hye u all..harini ceq`ju tak nak citer panjang, nasib baik dpt curi masa skit nak BW...so sepertimana harini u all sume cutikan sempena Chinese New Year 2011, tapi ceq`ju kena keje... uhhhhh sedih...apeleh buat dah name pun keje...Tapi takpe esok ceq`ju plak cuti,..Nak kemane??? ceq`ju dan incik tunang bersama keluarga,kami sume akan menjelajah Negeri Pahang...Insyallah balik nnt ceq`ju akan update citer best2 n pixca2 yang vagadavas untuk korang  share ek..
Sebelum tu ceq`ju nak ucapkan Happy Chinese New Year buat semua sahabat2 ceq`ju yang beragama buddha..Wish yours Happy Prosperous New Year...
Buat u all sume Happy Holidays....

Voting

Top Members

Family

Family