Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Tuesday, November 9, 2010

Sail Malaysia(Danga Bay)

Seperti yang di
JANJI kan..
29 Oct-2 Nov-2010

Jom kita sHare same2 kemana plak aku n teman2 sePerjuangan Merayap opPsss...
buKan meraYap ek Exhibition
heHEhe

Welcome to JOHOR


Last week aku ke Singapore
This week plak ke Johor
 If sempat mayBe jenGok Singapore kejap kot
bkn jauh sgt pon kaN...

*
*
*
               Kalini exhibition aku bersama-sama2 dengan MEREKA

 Husna
Ali Brian
Akina Sisca
n
Mr.James Khoo(Bos)





Selama 10jam perjalanan mak oi kebas 1 bdn..
bkn ape byk sangat persinggahan...
*
*
*
tapi takpe tepat jam 12.00mlm alhamdulillah kami ber5 sampai dgn selamatnya n trus check in di

Straits View Hotel
selama
5D 4N

NEXT day

30-10-2010(Saturday)

Semua kena bgn awal pdn muka kami coz nak

* bersiap
* brkfast
* set up BOOTH

Yang bestnya semua menurut PERINTAH
hehehehe
Patuh Pada Arahan
cayalah..




Tgk tu baru first day,semua tempat nak TERJAH......
Pompuan Pompuan...
ishh ishh ishh
Janji Mak Glamour
ape di kesahkan Nyah...


Keadaan agak ramai masa ni..sume sailor tertumpu pada booth kami disebabkan booth kami betul2 depan stage...Mula2 tu agak kelam kabot gak,kesemua dapat main peranan masing2 so kekalutan tu dapat di selesaikan...

31-10-2010(Sunday)

Second day paling Best :
Lagi awal kena bgn nak tau pasal ape???

-Excited-

Kayaking Competition
menyaksikan
Pangkor Marina

First day tu dengar je kena berkayak fuhhh sume blagak, bukan main tak sabar nak tgu pagi esoknya...bila dah tiba harinya, ermmmm pakat mcm2 alasan....TAKUT,SERAM SEJUK,NAK BUANG AIR BESAR,NAK BUANG AIR KECIK ishhhh mcm2 lah..tak penah main la katakan...
Tak nak malu punya pasal...kalah menang letak tepi, janji cuba....Betul tak? cehhhhh
3-3 buat2 muka rilex konon..


Gala Dinner with Sailor n Exhibitor(Nite)

Wah Wah Wah
Gedik santai gitu

Sambil makan2 Sambil kita menari..
Tidak ketinggalan juga kami berpeluang menyaksikan tarian Kebudayaan Negeri Johor.

Tengok tu betapa asyiknya mereka menyaksikan persembahan tarian istimewa tu.

Akina Julia n Rose
I like Rose..Dia mmg Sporting, Happy, Frendly n Enjoy dgn kami semua.
Hope dapat jupe dia di Marina Island.

Sebelom balik tdo(HOTEL)...ni haaa bergambor dlu..
bukan ape utk kenang-kenangan.
So the next day we plan to go to Singapore.


1-11-2010(Monday)

Yahoo

Yahoo

Yahoo
:
:
:

Masuk Singapore lg....Kalau mcmni la koje aku seminggu sekali masuk Singapore >>> mak oi kopak poket
Kali ni masuk with Husna n James.
Akina n Ali tak dapat folo coz depa xde passport n visa...
nak buat camno,xdapek den nak nolong..


Yang ni aku myampah...
time nak nak tukar duit je Q bukan main pjg lg...
Ahhh tak sanggup..
Hehehehehe
Sila Beratur ye Puan Husna..


Koi Garden
Ikan Koi kat sni punyer la debab2 geram je..


Miss Jue


2-11-2010(Tuesday)

GooD Bye Johor

Tugasan dah pun selesai , harini kami berangkat pulang ke Perak.
Segala penat, suka dan tawa kami disini tak mungkin di lupakan. Hope dapat dtg lagi..
Untuk pixca terakhir kami...






Voting

Top Members

Family

Family