Jom Tinggal Link Anda Disini...Nanti ceqjulia Terjah tau :)

MereKa Bersamaku

Friday, September 17, 2010

Forever.....

-Alhamdulillah-
Syukur Syukur Syukur
Inilah dikatakan lahir dari hati TersGtlah IKHLAS.....dlu lain sekarang lagi lain....
KENAPA?
MENGAPA?
BAGAIMANA?

KENAPA -mungkin umur smakin mningkat dewasa
    -inGinkan penampilan lebih
 sopan
-dah tiba masanya satu 
perubahan dilakukan 

MENGAPA - sbb niat dihati dah lama pendam,kalau
        simpan lama2 pun wat
pe?
    -jd dengan seikhlas hati
dapat dilaksanakan..

BAGAIMANA - berkat doa di bulan PUASA         
                -dgn niat 1 SYAWAL
maKa.....
     Alhamdulillah...
    Inilah Diriku Sekarang dan Selamanya.......
JULIANA BT RAMLI


Thursday, September 16, 2010

Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya semua....
Tahun ni ju braya umah sebelah mak,so ni semua adik bradik mak la.
Ni pun ramai yang tak balik jadi ini jela yang dapat di kumpulkan.
Yang kenit2 tu sume my cousin,hanya ju dan adik2 je la yang beso..


Family Tersayang....
Buat Mak Abah ampunkan dosa angah n adik..Halalkan segala makan minum kami dan doakanlah kesejahteraan serta kejayaan anak2mu...Kami menyusun 10 jari memohon maaf dari hujung rambut hinggalah hujung kaki.Terlalu besar pengorbanan mereka buat kami adik beradik..Amin..


Sepet Family
First day Syawal ju dah berkunjung kerumah Sepet,hehe bukan main happy kami coz sedondon la plak warna baju kami tu..buat bakal mentuaku,ku pohon ampun dan maaf,coz terlalu banyak gurau senda tawa riang kita bersama dan halalkan sgala makan minumku..
Voting

Top Members

Family

Family